separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

Dani Danila Bate Stojkovića u Vrnjačkoj Banji od 10. do 12. avgusta (FOTO)


Jubilarni 10. dani Danila Bate Stojkovića održavaju se od 10. do 12. avgusta u Vrnjačkoj Banji, u čast velikana srpskog glumišta, Danila Bate Stojkovića.


Čast da ove godine otvori Batine dane, ima naš akademik, dramski pisac, scenarista, reditelj i pozorišni radnik Dušan Kovačević. 

Svoj dolazak potvrdili su i glumci: Ljiljana Dragutinović, Milan Caci Mihailović, Ljiljana Stjepanović, Elizabeta Đorevska, Ljiljana Dragutinović, Milan Kalinić, kao i muzičari Vlada i Bajka. 

Autor: Pink.rs.

Otvaranje izložbe Glumački portreti u hotelu "Zepter" i konferencija za medije zakazana je 10. avgust u 18 časova, a nakon toga u 19:30 časova u amfiteatru Bata Stojković, ovogodišnje Dane otvoriće Dušan Kovačević. 

Autor: Pink.rs.

Na trgu će biti parkiran autobus replika iz filma “Ko to tamo peva”, a na Batin rođendan 11. avgusta biće izvedena pozorišna predstava “Profesionalac” i zasađena stabla preminulim velikanima srpskog glumišta, kaže organizator manifestacije Nikola Džamić, u ime udruženja Bata Stojković Stabla će dobiti: Milena Dravić, Voja Mirić, Marko Nikolić, Predrag Ejdus i Pavle Vuisić. 

Autor: Pink.rs.

Pokrovitelj manifestacije je opština Vrnjačka Banja, Kulturni centar i Turistička organizacija Vrnjačke Banje. 

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Organizator je Stana Cica Simić, Nikola Džamić, Batini prijatelji i Udruženje građana Bata Stojković

Autor: Pink.rs.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti