separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

SMRT POZNATOG KOMIČARA ŠOKIRALA SVET: Bolest mu je dijagnostikovana pre samo 10 dana, a sada ga više nema


Dobio je upalu pluća, a onda mu je utvrđena OPAKA BOLEST!


Svako veče imao je nastup i uvek je zaslužio gromoglasan pljesak. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali. Preminuo je u 69. godini. 

Autor: Printscreen YouTube/Jacob Standing

Irski glumac, pevač i komičar Brendan Grejs, preminuo je na pragu osme decenije nakon što mu je pre samo deset dana dijagnostikovan rak, prenosi BBC. 

Grejs je skoro ceo život proveo u Americi, ali se ove godine vratio u Dablin. Ubrzo je dobio upalu pluća, a lekari su mu dijagnostikovali opaku bolest.

Glumio je u kultnoj britanskoj seriji "Otac Ted", a pojavio se u filmovima poput "The Gift", "Backyard Ashes" i "Moondance". Poznatiji je bio po komičarskoj karijeri. 

 - Kao komičar, Brendan je bio spontan i imao je osećaj za vreme. Bilo je očigledno da uživa u interakciji s publikom - rekao je predsjednik Irske Majkl D.Hadžins (78).

 I njegov menadžer Tin Keli otkrio je kakav je Brendan bio.

 - Svako veče je imao nastup i uvek je zaslužio gromoglasan aplauz. Možemo s ponosom da pogledamo njegov rad kroz godine. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali - rekao je Tom koji je s Brendonom sarađivao godinama. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti