AKTUELNO

- Pesmom "Nedelja kad je otišao Hase 2" bila je moja želja da napravim most između onog Hasea iz 1985. kada smo prvi put čuli ovu pesmu, i ovog današnjeg Hasea koji je moderniji i u drugom maniru. Želeo sam most između dva vremena i mislim da sam uspeo da ga napravim - kaže Karajlić za "Pravac".

- Dugo nisam bio na sceni, 2011. sam imao zdravstvenih problema, nakon kojih sam rešio da prestanem da sviram. Bilo mi je lepo dve ili tri godine, ali mi je dosadilo, pa sam se ove 2018. ponovo vratio na veliku scenu - kaže za Pink muzičar, glumac, pisac Nele Karajlić.

Kaže da je po povratku uradio nastavak pesme "Nedelja kad je otišao Hase", u kojoj je želeo da napravi fuziju između današnjeg vremena i vremena kada je počeo da svira.

- Mislim da sam negde uspeo da napravim taj most između dva vremena, između onog Hasea iz 1985. i ovog danas, koji je u potpuno drugom maniru - kaže Karajlić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da taj "most" nikada nije bio potpuno razrušen, budući da se pesme koje su se pevale ranije, pevaju i danas, vole se i kao da su i dalje sveže.

Kaže da se raduje koncertu za doček Nove godine u Novom Sadu i ističe da će mu biti čast. Beogradski koncert će, kaže, biti organizovan u maju na Tašmajdanu i najavljuje "novog Neleta" i spektakl.

#Emisija Pravac

#Nele Karajlić

'