AKTUELNO

Ljubavni par je u pritvoru i biće saslušani u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Mileva M. (27) i njen ljubavnik Nenad P. (35) iz Velikog Polja kod Obrenovca uhapšeni su u četvrtak, jer su skoro dve godine držali kao robinju njenu školsku drugaricu J.V. (28) i zverski je mučili. Nesrećnu devojku su držali vezanu lancem, silovali je metlom, terali je da jede izmet, žigosali žaračem i primoravali na prosjačenje i prostituciju.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Devojka tražila pomoć od Nenada i Mileve!

J.V. je rodom iz Banata, kao i Mileva, i zajedno su išle u školu. Međutim, Mileva se pre više od deset godina preselila kod dečka u Veliko Polje, sa kojim ima i decu.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa Pink televizije javila se sa lica mesta, tačnije iz dvorišta kuće u kojoj je robovala devojka, i kako reporter javlja, niko od komšija nije želeo da izjavu.Inače, reč je nehigijenskom naselju nadomak Obrenovca.

Foto: TvPink Printscreen

U kući trenutno niko ne živi, nakon akcije hašnja, ulazna vrata su otvorena i stvari razbacane svuda, a u kući se nalazi  i nekoliko pasa lutalica.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što smo nezvainčno saznali, to je da su Mileva i Nenad poznati po tome da su agresivni i da niko nije smeo da priđe J.V. od trenutka kada je devojka došla u porodicu, od januara prošle godine, njeno zlostavljanje je počelo, a razlog svemu je i njena socijalna pomoć koja iznosi oko 11.000 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink

Foto: TvPink Printscreen

Danas, nesrećna devojka hospitolizovana i pružena joj je sva pomoć. Mileva i Nenad su inače u kraju poznati po tome da su bili agresivni. Ljubavni par je u pritvoru i biće saslušani u Višem tužilaštvu u Beogradu.

#Nasilje

#Obrenovac

'