AKTUELNO

Veljko Delibašić očekuje da Viši sud u Beogradu obustavi postupak u odnosu na Zorana.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju dopunjene optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. Aprila 2016. i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

Veljko Delibašić, advokat Zorana Marjanovića, izjavio je za Pink da je ova odluka Apelacionog suda jedina očekivana odluka, s obzirom na to da je nakon nepotvrđivanja optužnice u ponovljenom postupku tužilac ispitao samo jednog svedoka i to Zoranovu i Jeleninu maloletnu ćerku Janu.

Foto: Printscreen Facebook

Prema rečima Zoranovog advokata, Jana je apsolutno potvrdila alibi Zorana Marjanovića.

Advokat Delibašić očekuje da Viši sud u Beogradu obustavi postupak u odnosu na Zorana.

Foto: Informer

Podsećamo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je u julu pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 02. aprila 2016. godine.

Apelacioni sud uložio je žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je pritvor bio produžen do 25. juna.

Jelena je ubijena 02. aprila 2016. godine, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu.

Foto: Srpski telegraf

Foto: Portal Republika

Oružje kojim je Jelena ubijena dosad nije pronađeno.

Pročitajte još: Da li je Zoran Marjanović sada SLOBODAN ČOVEK? Rešenje apelacionog suda ODJEKNULO JE KAO BOMBA, a evo šta podrazumeva!

#Advokat

#Zoran Marjanović

'