AKTUELNO

Profesor-manijak uhapšen!

Sjenička policija uhapsila je I.K. (41) bivšeg profesora engleskog jezika zbog višetrukih pretnji i lascivnih poruka koje je slao deci i njihovim roditeljima na Fejsbuku.

Poslednji slučaj, posle kojeg je policija reagovala, bio je kada je O.R. majci 11-godišnje devojčice, napisao da joj ćerku treba satarom iseći na 13 delova!

Tokom pokušaja hapšenja I. K. se zaključao u stanu i nje hteo da otvori vrata policiji, a hapšenje su pokušali da spreče i članovi njegove porodice. Posle dužeg ubeđivanja i pregovora on je konačno uhapšen, a u stanu je policija pronašla laptop, tri mobilna telefona, fleš memoriju i štampač koji su po nalogu PU Beograd poslati na veštačenje.

Uhapšeni je saslušan i određeno mu je zadržavanje 48 sati u novopazarskom Okružnom zavoru.

Poruke bivšeg profesora zgrozile su Srbiju, a jedna od njih, upućena majci 11-godišnje devojčice i objavljena na Fejsbuku, glasi ovako:

Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a onda će ti komadi biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana to da gledaš, a zatim će ti biti isčupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna - napisao je profesor-manijak.

Pročitajte još: PROFESOR IZ KRAGUJEVCA PRETI MAJCI DEVOJČICE: Ovom satarom ću ti KASAPITI DETE, a zatim ću tebi iščupati matericu i ŽIVU ĆU TE ODRATI!

#Hapšenje

#Profesor

#Sjenica

'