AKTUELNO

Prethodno je mališana odneo na vrh zgrade!

Policija u Njujorku uhapsila je Šona Smita (20) zbog sumnje da je bacio svog četvorogodišnjeg brata Šimrona sa terase na 7. spratu u Bruklinu, a potom otišao da prošeta po kraju.

Stravičan zločin dogodio se u noći između petka i subota, a oko 3.30 ujutru Šon je prišao policijskoj patroli na ulici i rekao kako misli da je njegov mali brat povređen, možda i mrtav i zamolio ih da ga odvedu do njega.

Kada je patrola stigla na lice mesta, beživotno telo mališana ležalo je u dvorištu između zgrada. Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

Kako prenose mediji, sigurnosne kamere snimile su Šona kako nosi malog Šimrona na vrh zgrade od sedam spratova, gde je dete najverovatnije bacio dole. Motiv ovog zločina i dalje nije poznat.

Majka mladića je rekla da je mali Šimron bio divno dete koje je donosilo radost svima u porodici, ali je i istakla da je Šon psihijatrijski pacijent koji je nedavno prestao da uzima lekove. Policija je privela Šona i određen mu je pritvor.

#Brat

#Smrt

#Ubistvo

'