AKTUELNO

Baka nije ni znala da je bila na meti lopova, ali je izbegla pljačku zahvaljujući SAMO OVOME!

Beograđanka Snežana Petrović (73) juče je zamalo opljačkana u autobusu na liniji 50.

Foto: Pink.rs

Kako kaže, ušla je u autobus na Trošarini i sišla na sledećoj stanici, a nakon što je u frizerskom salonu krenula da otvara torbu kako bi uzela novčanik, primetila je da joj je torba rasečena sa jedne strane.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Lopov je očigledno imao nameru da mi iz torbe izvuče novčanik, ali ga je sprečilo to što nije imao vremena, budući da sam sišla na narednoj stanici. Bila je užasna gužva i nisam osetila apsolutno ništa. Primetila sam da je torba rasečena tek kada sam krenula da iz nje izvadim novčanik - priča ona za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Kako kaže, u salonu je ovu situaciju komentarisala sa gospođama koje su se tu zatekle i koje uglavnom žive u ovom delu grada, odnosno na Banjici. Sve su potvrdile da su džeparenja na ovoj liniji česta, budući da su u 50-ici gužve tokom celog dana.

Foto: Pink.rs

- Da mi je i ukrao novčanik, ne bi mnogo uzeo, na sreću, imala sam kod sebe samo 2.000 dinara, ali bi mi najveći problem predstavljalo vađenje dokumenata. Već su me jednom opljačkali na liniji 408 koja vodi na Avalu i tada su mi bile muke da ponovo uradim dokumenta, budući da sam već u godinama - kaže baka.

Foto: Pink.rs

Mete su uglavnom stariji sugrađani i penzioneri, ali neretko i mlađi.

Dakle, oprezno u prevozu jer lopovi, očigledno, vrlo profesionalno obavljaju svoj posao i teško ih je "uloviti".

#Banjica

#pljačka

'