separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

VIŠE AKCIJA MUP U BEOGRADU: Uhapšene četiri osobe


Privedene osobe sumnjiče se za različita krivična dela.


Policija u Beogradu uhapsila je V.P. (1953) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila devet krivičnih dela prevare. Ona je, kako se sumnja, putem sredstava javnog informisanja apelovala za pomoć i otvarala fondove za uplatu novca sebi i još jednoj osobi, koju je lažno predstavljala kao svoju kćerku ili kumu.

U apelima je lažno prikazivala svoje teško materijalno i zdravstveno stanje. Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici MUP u Beogradu su takođe uhapsili N.K. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 14 krivičnih dela teška krađa.

Osumnjičeni se tereti da je tokom jula, avgusta i početkom septembra ove godine provaljivao u stanove i kuće, vršio premetačinu i krađu novca, zlatnog nakita, satova i mobilnih telefona.

N.K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP.

Policija je u odvojenoj akciji u Beogradu uhapsila D.I. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana, u krovnoj konstrukciji pronađena je kesa sa oko 160 grama heroina, vagica za precizno merenje sa tragovima ove opojne droge, kao i više praznih kesica za pakovanje.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pored toga, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su D.C. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam teških krađa na drzak način, tako što je ženama na ulici kidao lančiće s vrata, a kasnije ih prodavao u zlatarama. Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 15 teških krađa, tako što su ulazili u okna šahti i sekli kablove koji su vlasništvo Telekoma Srbije.

Takođe, sumnja se i da su krali naponske kablove Železnice Srbije, koje su sekli, a zatim prodavali. Prilikom pretresa, kod njih su pronađeni bonsek za sečenje metala, kabal dužine od oko dva metra i baterijska lampa.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti