AKTUELNO

Tužilaštvo predložilo pritvor za Gorana Abdulova.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana Abdulova (34) za ubistvo i predložilo je da mu se produži pritvor.

Abdulov je uhapšen početkom jula zbog sumnje da je izbo na smrt Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Prema ranijim pisanjima medija, Marko se na internetu dopisivao sa ženom po imenu Jovana. Ubrzo su se upoznali i počeli da se viđaju. Marko je tek posle nekoliko meseci otkrio da je Jovana u stvari muškarac koji se zove Goran Abdulov. Tada je saznao i da se navodna Jovana bavi prostitucijom, odatle i objašnjenje kako je Goran tako dugo uspeo da sakrije od Marka da je transvestit.

Podsećanja radi, kako se sumnja napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće. O krvavom jurenju po dvorištu svedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvoršta.

Sudeći po tome, kako su ranije pisali, Marko je pokušao da pobegne od pomahnitalog napadača sa nožem. Ispred njegove kuće i jutro nakon zločina zatečena je velika lokva krvi. Tragovi svedoče da je Marko zatim potrčao ka kući preko puta svoje gde je na zidu ostavio otiske, da bi ranjen uspeo da otvori vrata kapije i izađe na ulicu.

Krvavi otisak šake na dvorišnim vratima pokazuje da se nesrećni mladić verovatno, sa zadobijenih više ubodnih rana, njome pokušao da zadrži krvarenje.

Marko Radović tada uspeva da izađe iz dvorišta, prelazi ulicu, međutim tu na trotoaru pored drveta pada, gde je od zadobijenih povreda i izdahnuo, čemu takođe svedoče tragovi krvi.

Napadač je pobegao u nepoznatom pravcu nakon napada. Međutim, policija je ubrzo posle zločina uhapsila Gorana, zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo.

#Smrt

#optužnica

'