AKTUELNO

Petar je ranjen u pucnjavi u kojoj je život izgubio njegov otac.

Petar (26), sin ubijenog Ognjanovića, jedini je neposredni svedok koji je prisustvovao ubistvu advokata, a on, kako pišu mediji, nije prepoznao muškarca koji mu je likvidirao oca. Prema nekim informacijama postoje određeni tragovi koji će policiji pomoći prilikom identifikacije napadača na Dragoslava Mišu Ognjanovića, ali direktnih svedoka likvidacije, čini se, nema.

Jedini koji bi mogao da da neposredne informacije o plaćeniku koji je likvidirao advokata porodice Bojović je Ognjanovićev sin, koji je lakše ranjen kada je ubijen njeghov otac. Mlađi Ognjanović je zato odmah po zločinu razgovarao sa inspektorima.

Foto: Tanjug

Prema nezvaničnim informacijama, on je i dao početni opis napadača - muškarca obučenog u crno sa kačketom na glavi, visine oko 180 centimetara - a takođe je rekao i da ga nije prepoznao.

Ta informacija pokazuje da se ovde defitivno ne radi o privatnom sukobu, već o plaćenom ubistvu. Petar Ognjanović je, inače, advokatski pripravnik u očevoj kancelariji, u kojoj je počeo da radi nakon što je diplomirao na Pravnom fakultetu.

Ognjanović je likvidiran u subotu uveče ispred zgrade na Novom Beogradu. On je ubijen sa više hitaca iz vatrenog oružja u Ulici antifašističke borbe. Policija intenzivno traga za napadačima.

#Dragoslav Ognjanović

#Ubistvo

'