AKTUELNO

Jedan maloletnik je uboden u grudi, dok je drugi mladić, navodno, uboden u oko.

Dvojica maloletnika izbodena su ispred jednog novosadskog kafića nakon tuče u kojoj je, navodno, učestvovalo nekoliko osoba. Nezvanično, sukob je nastao u toku proslave rođendana, a jedan od povređenih je uboden u oko!

Incident se dogodio u nedelju oko tri sata ujutru u samom centru grada, u ulici Laze Telečkog, ispred jednog popularnog kafića. Kako saznajemo, došlo je do žestoke tuče između nekoliko maloletnika, kada je jedan od njih izvadio nož i izbo dvojicu.

- Nepoznata osoba je izbola S. N. (17) i M. K. (17), a nakon tuče je pobegla. Najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do obračuna u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba. Srećom, oba maloletnika su zadobila povrede koje nisu opasne po život - ispričao je izvor blizak istra

Prema rečima izvora, jedan maloletnik je uboden u grudi, dok je drugi mladić, navodno, uboden u oko.

- Moguće je da su mladići bili pod dejstvom alkohola, jer su slavili rođendan. Pre nego što su došli u klub, proslavljali su punoletstvo u nekom drugom lokalu i hteli su da nastave veselje. U jednom trenutku je nastalo komešanje ispred, kada je pala i krv. Nije poznato da li su i napadač i povređeni bili u istom klubu ili je sukob nastao napolju. Jedan je uboden u grudi, a drugi u oko, što je veoma opasno, jer mladić može da ostane trajno slep. Obojica su van životne opasnosti, iako zadobili više uboda i teških povreda - navodi on.

Povređeni su prebačeni u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, a policija intenzivno traga za napadačem.

- Čuo sam da su se izboli neki mladi u Laze Telečkog, ali ne znam detalje. U ovoj ulici se nalazi puno kafića, restorana, kioska brze hrane i mladi bukvalno opsedaju taj kraj, pa se često dogode i tuče - rekao je jedan od radnika restorana brze hrane, koji je želeo da ostane anoniman.

Nije poznat motiv zbog kojeg je došlo do tuče i ubadanja nožem, a kako saznajemo, policija radi na utvrđivanju identiteta napadača.

#Novi Sad

#Nož

#tuča

'