AKTUELNO

Neočekivana ponuda i, za mnoge, neočekivan odgovor.

Radiša (60) i Milena (56) M. iz Melburna pozvali su Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice Jelene, i njegovu ćerkicu Janu da se presele kod njih u Australiju.

Ovaj bračni par, koji je potresen životnom pričom porodice Marjanović, želi da im pomogne posle svega što su preživeli u poslednjih osam meseci, posle stravičnog zločina, saznaju mediji.

- Oni već 30 godina žive u Australiji, ali pomno prate sva dešavanja u Srbiji. Od samog početka zainteresovali su se za dramu nakon Jeleninog ubistva, koje ih je veoma dotaklo – kaže izvor blizak ovoj porodici.

Radiša i Milena su došli na ideju da maloj Jani i Zoranu ponude da se presele kod njih, u Australiju.

- Odlučili su se na taj korak jer nemaju svoju decu, a osećaju veliku tugu nakon tekstova o maloj Jani, koja veoma pati za mamom, a ostala je i bez bake Zorice. Smatraju da je Marjanovićima učinjena velika nepravda jer, osim što su ostali bez voljenog člana porodice na najmonstruozniji način, u medijima su svakodnevno satanizovani - objašnjava sagovornik.

Prema saznanjima medija, bračni par je spreman da na sve načine obezbedi život Marjanovićima u Australiji.

- Oni su spremni da Zoranu pronađu posao, ali i smeštaj kako bi bio potpuno samostalan u Melburnu. Žele čak i da mu pomognu oko pokretanja muzičke karijere - dodao je izvor.

Zoran Marjanović se najljubaznije zahvalio porodici iz Australije.

- Hvala tim ljudima na saosećanju. Lepo je znati da ima dobrih i plemenitih porodica. Javljaju mi se ljudi iz Nemačke, Austrije, Španije, ma iz svih krajeva sveta. To što oni žele jeste lepo, ali ja nemam nameru da idem iz moje Srbije. Veliki sam patriota, i da sve gori, ja ostajem - kaže on.

I. P.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'