separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

PODLEGAO POVREDAMA U URGENTNOM: Preminuo ubica iz Ruzveltove


Nešto pre 12 sati, Nebojša Stojilković, koji je juče ujutru napravio masakr u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu.


Prema informacijama sa kojima radspolaže pink.rs, pored Marka Filipovića (36) kojem je Nebojša pištoljem naneo prostrelne rane, u lošem stanju je i Igor Radenković (42) koji je metke izbegao skokom kroz prozor i tom prilikom je povredio kičmu i polomio dva skočna zgloba.

Autor: Tanjug

Podsećamo, u Ruzveltovoj ulici 55 u sedištu firme "Privredni savetnik Informacione tehnologije" bivši radnik ove firme Nebojša Stojilković (30), ušao je juče ujutru u prostorije naoružan pištoljem i tokom sastanka ispalio nekoliko metaka u svoje bivše kolege.

Tom prilikom ubio je Branka Kanjevca ispalivši mu metak u glavu, kolegu Filipovića je ranio, dok je Radenković iskočio kroz prozor.  

Stojilković je nakon zločina otišao u svoj stan u ulici Vojvode Savatija, gde je pokušao samoubistvo. Ekipe Hitne pomoći ubrzo su ga prevezle u Urgentni centar, gde se od juče borio za život, ali je ipak preminuo danas pre podne. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti