AKTUELNO

Nezapamćen zločin u centru Beograda!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica vezanih za pucnjavu koja se danas dogodila u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici.

- Bivši radnik pomenute firme N.S. (31) danas je oko 11 časova u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor. Odmah nakon prijave pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su na lice mesta i obezbedili mesto događaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru - rekao je Dejan Bojović, zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd.

Foto: Tanjug

Kako je naveo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana od strane pripadnika MUP-a izvučen N.S. sa teškim telesnim povredama.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavljaju uviđaj i, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica vezanih za ove događaje - rekao je Bojović.

Pročitajte još: MASAKR U RUZVELTOVOJ ULICI U BEOGRADU: Bivši radnik upao u firmu i OTVORIO VATRU NA ZAPOSLENE! (FOTO)

#MUP Republike Srbije

#Policija

#Ubistvo

'