AKTUELNO

Ruben Valera Korneho iz Perua tokom seksa sa suprugom Jubicom Ljerenom kao pomagalo na njen zahtev koristio tromblonsku minu. U tom trenutku oboje su bili pijani, a žena je na kraju iskrvarila i umrla.

Peruanac Ruben Valera Korneho iz grada Arekipa uhapšen je u sredu jer je ubio suprugu Jubicu Ljerenu dok ju je tokom seksa zadovoljavao granatom!? Korneho je naveo da se incident desio dok su oboje bili pijani i da je posle svega zaspao, pa je tek ujutru shvatio da mu je žena mrtva.

Korneho je policiji na saslušanju ispričao da je kobne noći bio sa suprugom u noćnom provodu.

- Malo smo više popili. Čim smo ušli u sobu, počeli smo da vodimo ljubav. Jubica je želela da je zadovoljim nekim predmetom koji imamo u kući. Htela je da ga koristim kao seksualnu igračku kako bi nam bilo zanimljivije u krevetu - rekao je muž.

Peruanac je dodao da se dalje više ničeg ne seća.

- Kad sam se ujutru probudio, zatekao sam ženu oblivenu krvlju kako leži na krevetu. Nije se pomerala, niti je davala znake života. Odmah sam pozvao hitnu pomoć i policiju - ispričao je Korneho.

Šef lokalne policije Havijer Arana, koji istražuje slučaj, naveo je da je prizor u stanu bio jeziv.

- Žena je nepomično ležala i bila je sva krvava u predelu karlice. Kad nam je suprug rekao da su imali grub seks, potražili smo pomagalo koje joj je gurnuo u vaginu. Šokirali smo se kad smo shvatili da je u pitanju tromblonska mina duga 40 centimetara i prečnika šest centimetara - rekao je Arana.

On je dodao da je bomba stajala među ostalim seksualnim pomagalima.

- Na njoj su se nalazili tragovi krvi i stidnih dlaka. Oružje je bilo deaktivirano, pa nije eksplodiralo tokom odnosa. Očigledno je bilo u kući samo kao suvenir - rekao je Arana.

Porodica u šoku

Vošington Ljerena, otac Jubice Ljerene, u šoku je nakon što je čuo kako mu je ubijena ćerka. On je peruanskim medijima poručio da zet mora da ide u zatvor zbog svega što je uradio njegovoj mezimici. - Sudija treba da se stidi jer je pustila Rubena Valeru Kornehu da se brani sa slobode. Boriću se za pravdu do samog kraja. Neću odustati dok taj krvnik ne odgovara - rekao je Ljerena.

Šef policije je istakao da su u blizini kreveta nađene i kutije sa lekovima protiv bolova.

- Očigledno je da su supružnici koristili analgetike kako žena ne bi osećala bolove. I dalje ne možemo da verujemo da je bilo kome palo na pamet da koristi granatu tokom seksa - kazao je Arana.

Korneho je optužen za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja. Međutim, uprkos smrtonosnim povredama koje je naneo supruzi, pušten je da se brani sa slobode. Njemu je, međutim, oduzet pasoš kako ne bi mogao da napušta državu.

#Policija

#Seks

#Smrt

#Ubistvo

'