AKTUELNO

Policijski službenici u Rakovici zadržali su Sergeja Đinđića Stankovića (21) koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje pre šest dana u lokalu u Borskoj ulici u Beogradu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Sergej Đinđić Stanković je prošle subote u 1.30 časova u kafiću "La perla" u Rakovici naneo povrede Lazaru Borjanoviću (30) staklenom flašom u predelu glave, kao i Urošu Opačiću nožem (30) u predelu grudi.

Nakon tuče, Sergej je pobegao sa lica mesta i za njim je raspisana potraga.

Podsećamo, tuča se dogodila 4. maja ove godine u 1.37 časova kada su policijski službenici dobili dojavu da se u kafiću u Rakovici dogodio incident. Kako je oštećeni Uroš Opačić izjavio, one je te večeri sedeo za stolom sa svojim drugarima, kada mu je bez ikakvog povoda prišao mlađi muškarac, koji je sede za susednim stolom i nožem mu naneo povrede po grudima.

Lazar Borjanović je takođe ispričao policiji da je tom prilikom oteo mladiću nož i zadobio povredu leve šake u vidu manje posekotine. Tada ga je Sergej Đinđić Stanković udario staklenom flašom u glavu nekoliko puta, te je zadobio i nekoliko posekotina po glavi, a onda i pobegao sa mesta događaja.

Lazar je tada, u strahu, nož izneo i bacio, ali nije znao da kaže policijskim inspektorima, na koje mesto. Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru.

Lokal u kome se dogodila tuča i ranjavanje mladića poseduje video nadzor, te su policajci identifikovali, a potom i uhapsili dvadesetjednogodišnjeg mladića.