AKTUELNO

Ispostavlja se da se svašta dešavalo pre kobnog dana kada je Alma rešila da sebi i deci oduzme živote.

Iako su tela tragično nastradale Albanke Alme Arazi i njeno troje dece pronađena u blizini reke Bojane u kojoj su se utopili, istraga oko ove čudne tragedije polako ali sigurno ide u drugom pravcu.

Škeljzen Bušat, brat Alme Arazi, izneo je detalje o tragediji u Skadru, gde se 39-godišnja žena utopila u reci Bojani zajedno sa svoje tri dece, piše VoxNews.

On je ispričao detalje o sukobima između Alme i njenog muža, koji su okončani tragedijom.

Foto: Facebook.com/ALMA BUSHATI ARRAZI

"Poslednji put sam razgovarao sa Almom 1. maja, kada mi je nešto poželela i više nismo pričali. Pitao sam je kako je, šta se dešava, to je sve. Saznao sam da je on imao aferu, to smo znali i zbog toga se sestra posvađala s njim."

"Bila je kod nas neko vreme, ponovo je komunicirala sa svojim mužem jer je rekla da želi da ostane s njim. Vratila mu se, ali on je ponovo počeo, šurak je prevario moju sestru s istom devojkom."

"Nju lično ne poznajem, ne znam da li ju je moja sestra poznavala. Samo mi je rekla da sumnja na jednu devojku. Sestra mu je uzela telefon, tamo je bilo i video zapisa o tome", dodao je Škeljzen.

Foto: Facebook.com/ALMA BUSHATI ARRAZI

On je ubeđen da je Alma bila jako pogođena time što je muž opet laže i vara iako je obećao da će s tim prestati.

"Alma i Ergis su bili u braku 10-12 godina. Bili su zajedno iz ljubavi, a ne iz koristi", zaključio je Almin brat.

Alma je navodno skočila s mosta u reku sa troje dece, međutim, istraga pokazuje da niti je bilo svedoka za tako nešto niti su njihovi predmeti poput lutke jedne od devojčica pronađeni na mestu odakle je logično pretpostaviti da su se ubili.

Pored toga što mediji sve više naglašavaju direktan uticaj Alminog supruga Ergisa na njihovu tragediju, sve više se piše da je ona možda i ubila decu pa sebe, na drugi način, odnosno na drugoj lokaciji a ne skokom u reku.