AKTUELNO

Miloš Miško Krstović važio je za žestokog momka u Crnoj Gori, a brutalno je likvidiran pucnjem u potiljak.

Na Instagram nalogu "Legende devedesetih" svojevremeno je objavljena fotografija iz 2001. godine sa njegove verdibe sa Julijom.

Miško je tog dana došao sa rodbinom po Juliju ispred njene kuće. Izvadio je hekler iz kola, rekao da napokon puca od sreće i uvis ispucao ceo šaržer.

Miloš Miško Krstović je rođen 14. februara 1963. u naselju Ratkovac, opština Orahovac na Kosovu i Metohiji. Dok je još bio dete, preselio se sa roditeljima u Podgoricu. Bili su siromašni i teško su živeli.

Miško sa 16 godina odlazi u Evropu kao i mnogi drugi mladi momci tog vremena. Vratio se kao bogat, moćan i uticajan čovek. Mnogo je trošio na skupu firmiranu garderobu. Bio je poznat kao neko ko se najbolje oblači i vozi najluksuznije automobile i najbrže motore.

Poznata je priča kako je jednom u Cirihu tražio da se zatvori butik da na miru razgleda i na kraju je kupio garderobu u vrednosti od 100.000 maraka.

Voleo je da sedi u kafani i uživa sa prijateljima, mada nije voleo alkohol i nije pušio. Družio se sa Bajom Sekulićem, Damirom Mandićem, Samirom Usenagićem...

Nikada nije otkriveno ko ga je 13. aprila 2001. u centru grada ubio s leđa pucnjem u potiljak. Njegova žena Julija je u to vreme bila u drugom stanju. Rodila je dečaka i dala mu ime po ocu.