AKTUELNO

Saslušanje Svetlane Dragijević, majke Dejana Dragijevića (50) osumnjičenog za teško ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, zakazano je za danas u 8 sati u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Prema nezvaničnim informacijama, Svetlana navodno sarađuje sa policijom, a o tome šta tačno zna moraće da obavesti istražitelje.

Svetlana je u crnini stigla u Tužilaštvo nešto pre osam sati.

Foto: Pink.rs/D.Stankov

U tužilaštvo u Zaječaru, danas bi trebalo da bude priveden i njen suprug Radoslav (73), koji se na saslušanju branio ćutanjem, ali će se ponovo obaviti razgovor sa njim.

Foto: Pink.rs/D.Stankov

Na rasvetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić, policija radi više od 20 dana. Devojčica je nestala 26. marta u Banjskom polju, a kako se veruje, istog dana je i ubijena. Potraga za telom traje svakodnevno.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Otkako su, 4. aprila, osumnjičeni radnici JKP "Vodovod“ Dejan Dragijević (50)  i Srđan Janković (50)  priznali ubistvo deteta, policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline. Pored njih policija je 6. aprila uhapsila Dejanovog brata Dalibora (40) i njegovog oca Radoslava. Brat je ubrzo preminuo od srčanog udara u Policijskoj upravi u Boru, dok je njegov otac još u pritvoru.