AKTUELNO

Nakon razgovora telefonom, ona je oduzela sebi život.

Nekoliko stotina ljudi na poslednji počinak danas ispraća petnaestogodišnju Marijanu Golubović iz sela Zlot koja je preksinoć, oko 20 sati, izvršila samoubistvo vešanjem.

Foto: Facebook

Na sahrani devojčice došlo je celo odeljenje devojčice, kao i veliki broj meštana ovog sela.

Sahrana je počela na lokalnom groblju u 14 sati.

Zašto je učenica prvog razreda Tehničke škole u Boru oduzela sebi život zasad nije poznato, jer nije ostavila oproštajnu poruku, a stravičan prizor u staroj porodičnoj kući zatekli su njen 12-godišnji brat i njegov vršnjak, sin njihove maćehe.

Njen brat Goran je tokom uviđaja ispričao policiji i ukućanima da je Marijanu te večeri neko pozvao telefonom, pišu beogradski mediji.

- Kad je završila razgovor, prišla je bratu i drugarici i izljubila ih, kao da se oprašta od njih, ali niko nije ni pomislio da je rešila da se ubije. Marijana je ostavila brata i drugaricu u sobi i prešla u drugi deo kuće, u prostoriju gde ukućani tranžiraju svinjsko meso. Na tavanici je bila kuka na kojoj se kači meso za obradu. Popela se na stolicu i prebacila konopac na kuku, a potom vezala sebi omču oko vrata. Zanjihala se da obori stolicu i ostala da visi na konopcu - rekao je izvor iz policije.

Č.N.

#Bor

#Sahrana

#Smrt

#tinejdžer

'