AKTUELNO

Identitet upucane osobe nije saopšten.

Jedna osoba zadobila je tokom noći povrede vatrenim oružjem na Novom Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je objasnila, Hitnoj pomoći prijavljeno je u 20.11 časova da je osoba upucana u ulici Agostina Neta, ali je povređena osoba odvezena privatnim vozilom, pre nego što je nadležna ekipa stigla.

Još četiri osobe lakše su povređene tokom noći u dve saobraćajne nesreće u Beogradu. U udesu u Bulevaru kralja Aleksandra u 21.30 časova povređen je muškarac (61), koji je prevezen u Urgentni centar.

Tri mladića, starosti od 23, 24 i 25 godina, povređena su u saobraćajnoj nesreći u 21.10 časova u ulici 11. krajiške divizije na Labudovom brdu, i odvezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 106 puta, od kojih 13 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesniici, astmatičari, hipertoničari i osobe s virusnim temperaturama respiratornog i stomačnog porekla.

Pročitajte još: OBJAVLJENE 3D FOTOGRAFIJE KANALA U BORČI: Prikaz Jeleninog tela otkriva ZAŠTO nije pronađeno u noći pretrage terena

#Novi Beograd

#Pucnjava

'