AKTUELNO

Nakon zločina naredila je mužu da sakrije telo.

Ming Ming Čen (30) nakon skoro godinu dana istrage, priznala je istražiteljima da je ubila svoju ćerku (5), a dramatičan trenutak zabeležile su i kamere koje su snimale njen razgovor sa policajcem.

U dramatičnom snimku vidi se trenutak kada majka priznaje istražitelju da je svoju petogodišnju ćerku Ešli Džao pretukla nasmrt, nakon čega je svom suprugu naredila da sakrije telo u zadnjim prostorijama porodičnog restorana.

Telo nesrećne Ešli kasnije je pronađeno sakriveno u restoranu, u Severnom Kantonu u Ohaju. Na početku snimka istražitelj pita Čen "Šta se dogodilo, kako je umrla".

- Samo sam je ubila i onda je ona umrla - odgovorila je Čen.

Istražitelj je zatim pitao da li ju je udarila, što je kratko potvrdila ne menjajući izraz lica, nakon čega je rekla da ju je udarila rukom.

Čen je u petak osuđena na 22 godine zatvora, nakon što se izjasnila krivom po svim tačkama optužnice. Nakon toga je priznala i da je svom suprugu naredila da saktije telo devojčice.

- Rekla sam mužu da reši to - rekla je Čen.

Ming Ming je ispričala da je ubila ćerku jer je bila opterećena poslom, ali i da je Ešli, od kada se vratila iz posete babi i dedi u Kini, postala neposlušna.

- Moram da vodim računa o svemu u restoranu. Imam samo dve ruke. Nemam četiri, samo dve. Nisam to htela da uradim Ešli, ali nekad ne možete da se kontrolišete - rekla je Čen.

Kada je Ešli nestala 9. januara 2017. godine, policija je pretresla celu državu u potragu za njom, piše "Dejli mejl". Telo je pronađeno već sledećeg dana u restoranu, nedaleko od frižidera u kuhinji. Nakon otkrića, oba roditelja su uhapšena.

Zvaničnici su naveli da je Čen više puta udarila devojčicu i tako izazvala fatalne povrede mozga, a da je njen muž pokušao da joj pomogne da sakrije telo.

Pročitajte još: PORODIČNA TRAGEDIJA U BEČU: Monstrum iz Srbije ZADAVIO ĆERKU, NASMRT IZBO ŽENU, pa presudio sebi

#Majka

#Ubistvo

#ćerka

'