AKTUELNO

Zorica Mitrović otkrila da li će napustiti Zorana!

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, poručila je za medije da će mu do kraja života biti odana i da će "biti njen, čak i ako jednog dana bude tuđi"!

Ona je time demantovala glasine na društvenim mrežama da joj je pukao film od porodice Marjanović i da je odlučila da napusti Zorana.

Foto: Informer

- Ja svoje prijatelje ne ostavljam nikada, po cenu svega! On će uvek biti moj, čak i ako bude tuđi. O Marjanovićima ružnu reč imaju samo oni koji ih nikada ni u putu nisu sreli. Mi koji ih poznajemo samo možemo reći: Čast mi je što su oni baš moji prijatelji - navela je Zoka.

Na pitanje da li je posetila Zorana u Okružnom zatvoru, ona je kazala da joj, nažalost, to zakon ne dozvoljava:

- Kod Zokija, nažalost, nisam bila, jer u posete mogu ići samo članovi porodice. Porodica Marjanović i ja se viđamo kada god nam obaveze dozvole. Osim toga, mi smo svakodnevno u kontaktu. Pozdrav za sve u Okružnom zatvoru!

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Pixabay

Zorica je, inače, i dalje veoma aktivna na Fejsbuku, gde vodi grupu za podršku Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici. Na ovoj društvenoj mreži ona vodi pravi rat sa članovima suprotstavljenih grupa, formiranih u sećanje na ubijenu Jelenu, pa se tamo često razmenjuju i žestoke uvrede i pretnje.

Pročitajte još: PRIZNAO ZLOČIN Zoran Marjanović u zatvoru DO DETALJA opisivao KAKO JE UBIO JELENU?!

#Ljubavnica

#Ubistvo

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'