AKTUELNO

Loznica je još u šoku nakon saobraćajne nesreće u kojoj su poginule majka i ćerka.

- Ako za nekoga može da se kaže da su puni ljubavi i pažnje prema ljudima, da su časni i pošteni, onda je to ova familija. Zbog toga je teško zadržati suze. Daniela se udala pre petnaestak dana u Gornjem Dobriću. Obe kuće su se veselile, a sada ih čekaju sahrane.

Ovo je u utorak rekao Zoran Marić, rođak Daniele Popović (32) i Svetlane Stepanić (54), majke i ćerke koje su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći pre dva dana kod Loznice. Milorad Stepanić, otac i suprug nastradalih je zadobio teške povrede.

Foto: Facebook

- Ovo je velika tragedija da bismo bilo šta govorili, jer je jasno sa kavim bolom smo suočeni - rekao nam je ispred kuće Stepanića brat od strica pokojne Daniele.

Vaso P, suprug nesrećne Danijele, posle stravičnih vesti stigao je iz Crne Gore gde radi kao građevinac. Komšije kažu da od tuge ne može da govori. Zanemeli su od bola i Danielina braća Dane i Dejan.

Foto: Printscreen Facebook

Niko u utorak nije znao da kaže kada će tačno biti sahrana. U međuvremenu, vozaču "džipa" čiji su inicijali D. V. iz Trbušnice kod Loznice, koji se sudario sa "polom", uz saglasnost OJT u Loznici određeno je policijsko zadržavanje. Kako je rekao Zoran Nestorović, v. d, on će biti priveden sudiji za prethodni postupak, koji će odlučiti o određivanju pritvora.

#Loznica

#Nesreća

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

#Tragedija

'