AKTUELNO

Živela je godinama u strahu...

Danijela Stakić, najstarija ćerka zaklane Melite D. (46), koja je u petak pronađena mrtva u kući Mirsada Š. u Pećincima, kaže da je dželat namamio njenu majku prevarom ili ucenom.

- Mirsad Š. (49), brat proročice Vesne Radomirović, bio je nasilan prema mojoj majci! Pretio joj je: "Sve ću vas zaklati!" Sve živo iz kuće je prodavao zbog alkohola i družio se sa šljamom. Maltretirao je i moja dva brata, a majka je sve trpela jer ga se plašila. Znam samo da sigurno ne bi otišla sama kod njega u kuću, jer je strahovala i nije želela da se pomiri s njim. Ili je bila ucenjena, ili prevarena - tvrdi Danijela Stakić, najstarija ćerka nesrećne Melite D. (46), koja je u petak pronađena mrtva u kući Mirsada Š. u Pećincima. Kako saznajemo, on je ženu izbo nožem, a zatim se obesio o roletnu u kući.

- Moja mama je upoznala Mirsada posle smrti drugog muža. Njen drugi muž je preminuo od kancera i Mirsad je prešao da živi kod nje u Donjim Petrovcima. Sa njima je živeo i mali Nenad, moj najmlađi brat, koga je mama dobila sa drugim mužem. U početku je sve bilo bajno, jer se Mirsad pretvarao da je ljubazan i dobar, a onda je počeo pakao! Živeo je kod nje pet godina, a majka više nije mogla da trpi njegovo iživljavanje i isterala ga je pre 10-15 dana - priča Danijela.

Niko nije znao gde je Melita

Ćerka pokojne Melite je rekla da im je proročica Vesna Radomirović javila da im je majka mrtva. - Ko zna šta se dogodilo kad je majka otišla tamo, nikome se nije ni javila. Rekla je da ide u Rumu da kupi meso, jer je spremala ručak za goste. Da je htela da se pomire, zvala bi ga da dođe kod nje, jer je umirala od straha zbog njega. Nedelju dana pre ubistva, njegova majka je ubeđivala Melitu da se pomire, ali ona nije pristajala - ispričala je ćerka.

Još jedna porodična tragedija u Srbiji: NOŽEM PREKLAO BIVŠU ŽENU, pa se obesio! TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE! (VIDEO)

Ona kaže da je Mirsad tukao svoju prvu ženu i da je zbog toga robijao sedam godina, ali da je to krio od njene majke.

- Majka je tek pre dve godine saznala da je imao brak i da ima decu, kao i da je bio na robiji! Bio je nasilan. Maltertirao je čak i mog malog brata Nenada. Jednom je doveo i neke ljude da pretuku srednjeg brata Dalibora, koji je često dolazio kod mame. Pio je i sve prodavao iz kuće. Majka mu je dala 500 evra da kupi automobil jer je kukao da ne može da ide kod svoje majke u Pećince. Međutim, automobil je prodao u delovima za neku siću i sve propio. Pokušavao je na različite načine da ubedi majku da mu prepiše kuću. Hteo je na prevaru da joj uzme potpis. Kad sam pričala s njom, on je sedeo uz nju i kontrolisao o čemu razgovaramo. Kad je neko zove, morala je da mu kaže ko je. Govorio joj je: „Ko te je zvao? Nemoj da ti nabijem telefon u usta”. Jednom prilikom joj je rekao: “Je*aću vam majku! Sve ću vas zaklati”. Bio je lopov i prevarant - rekla je potresena ćerka.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Danijela je istakla da se majka plašila da ga prijavi policiji da ne bi napravila još veći problem.

- Kada ga je mama isterala, on joj je pretio da će zaklati nju i brata. Nije mi jasno zašto je otišla kod njega?! Ili je bila nasamarena, ili ucenjena. Sigurno je pretio da će ubiti Dalibora ili malog Nenada - kaže Danijela Stakić, koja je udata u Prnjavoru.

Radovala se Svetom Nikoli

Ćerka nesrećne žene kaže da je njena majka bila veoma bolesna i da je jedva čekala da se okupe za Svetog Nikolu. - Radovala se slavi i trebalo je svi da se okupimo. Želela je da vidi unuka, a slabo je videla na oba oka. Operisala je kataraktu na jednom oku i želela je posle druge operacije da vidi unuka - priseća se Danijela.

#Samoubistvo

#Ubistvo

#ćerka

'