AKTUELNO

Zbog ove nenamerne greške se do kraja života kajala, plašeći se da je istragu usmerila u pogrešnom pravcu.

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prošle godine pred smrt požalila se komšinici da je možda nenamerno ugrozila istragu ćerkinog ubistva. Ona je prijateljici rekla kako joj Jelena u telefonskom razgovoru 2. aprila 2016. godine, malo pre ubistva, nije ni pomenula da trči nasipom u Borči. Zorica je, međutim, policajcima rekla da jeste.

Zbog ove nenamerne greške se do kraja života kajala, plašeći se da je istragu usmerila u pogrešnom pravcu.

Foto: Printscreen Facebook

Zorica je ovo ispričala komšinici koja je i Jelenina bliska prijateljica iz detinjstva. Ta žena je dala izjavu o tome Centru za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koji je angažovala porodica Krsmanović radi efikasnije istrage Jeleninog ubistva.

Ova žena, međutim, do sada nije pozivana u Više tužilaštvo, iako je izrazila spremnost da svedoči o razgovorima sa Zoricom.

U izjavi za CIF doslovno je navela da je Zorica do smrti koja se desila 4. oktobra 2016. godine ponavljala da je napravila fatalnu grešku, jer je nekoliko posle Jelenine smrti shvatila da joj ona u poslednjem razgovoru zapravo nijednom nije spomenula lokaciju gde trči.

Foto: Andrej Nihil

- A kamoli da je u pitanju nasip u Borči! Jelena je tad telefonom rekla samo da je na trčanju i da će, kad završi, otići kući da postavi svojima ručak, a da će potom doći kod nje - posvedočila je navodno ona.

I zaista, Zorica Krsmanović nikada u svojim izjavama za medije nije pominjala da je njena kćerka Jelena u poslednjem razgovoru pomenula da njena ćerka trči nasipom. Ali je pominjala da je posle tog razgovora stalno imala neki čudan osećaj.

- Nešto me je steglo u grudima, kao da me boli srce. Mislila sam da mi je to reakcija na terapiju, na znajući da je Jecu neko ubio - jecajući je pričala Zorica kada joj je zet Zoran kobnog dana prvi javio da joj je nestala kćerka.

Foto: Printscreen Facebook

Nakon što je Zoran uhapšen 15. septembra , pojavila se informacija od članova porodice Krsmanović da Zorica zapravo nikda nije bila sigurna da li je tog 2. aprila razgovarala sa svojom kćerkom, jer je bila zadihana i razgovor je trajao kratko.

Zorica je posle teške bolesti i tuge umrla 4. oktobra iste godine, šest meseci nakon brutalnog ubistva svoje kćeri. Najbliži rođaci koji su bili uz nju, izjavili su da je umirući dozivala Jelenino ime.

Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Majka

#Ubistvo

#pevačica

'