AKTUELNO

Porodica Siniše Radovančeva (50), koji je 21. novembra nožem nasmrt izbo nevenčanu 20 godina mlađu suprugu Biljanu Mijatović, strahuje od krvne osvete.

Kako su za Pink.rs ispričale komšije Sinišin sin iz prvog braka, Srđan nigde se ne pojavljuje bez obezbeđenja od kako se pojavila informacija da Biljinanina braća planiraju krvnu osvetu.

- Strahuju od krvne osvete o kojoj se priča. Srđan nigde ne ide bez obezbeđenja, a ostali članovi porodice ne izlaze iz kuće - kažu komšije.

Siniša je, inače, zbog Biljane koju je ubio na rođendan, samo tri nedelje nakon što se porodila, napustio prvu ženu Dušicu.

Foto: Facebook

Brat nesrećne žene je za Pink.rs potvrdio da će se osvetiti čoveku koji mu je ubio sestru dok su se su stanu nalazile njena ćerka iz prvog i beba.

- Zašto sve ovo kažem, zato što mi lično on treba ne da ga ubijem nego da ga mučim natenane sa slašću i uživanjem. Posle svega toga kad se budem zaustavio i ako se zaustavim, da mu jedem deo po deo mesa i naravno da uživam u tome kao da je normalna porcija nekog jela – brutalno je bio iskren Bojan, zatečen tragedijom koja je zadesila Mijatoviće.

Pročitajte još: BOLNA ISPOVEST BRATA BLIZANCA žene ubijene u Pančevu za Pink.rs: Bila je moja polovina srca i duše! OSVETIĆU MU SE!

#Pančevo

#Ubistvo

#Žena

'