AKTUELNO

Student koji je optužen da je ubio svoju devojku posle raskida uputio je svojoj žrtvi dirljivi poruku na Tviteru.

Fudbaler školskog tima pucao je u usnulu devojku u ponedeljak ujutru jer nije mogao da se pomiri sa tim da više nisu zajedno.

Mladić iz Melvila u Tenesiju Vilijam Rajli Gol (18) optužen je u za ubistvo kada je njegova devojka Ema Voker (16) pronađena mrtva u svom domu.

Pre nego što je u utorak uveče uhapšen, na Tviteru je napisao izjavu ljubavi nastradaloj devojci.

- Misao da nijednu zajedničku uspomenu, nijedan divan trenutak koji smo proživeli više ne možemo da oživimo. Volim te, Ema Džejn Voker. Tvoja porodica i ja osećamo neopisivi bol. Još ne mogu da prihvatim da više nikad nećemo da se držimo za ruke, ljubimo i grlimo. Nikada neću zaboraviti trenutke kada smo razgovarali o budućnosti, o tome kakvog bismo psa imali i kako bi nam porodica izgledala. Nikada neću zaboraviti kako smo zajedno sedeli na kauču, pravili kokice, smejali se i grlili se - stoji u statusu.

- Bila si lepa, divna, duhovita, strastvena, brižna. Najbolji prijatelj. Ne postoji osoba koja može da utiče na mene više od tebe. Užasno mi nedostaješ. Sama svest o tome da imaš nekog ko te toliko voli daje ti nadu za život u budućnosti, a sve to možeš u trenutku da izgubiš - piše na njegovom Tviteru.

U školi dok je održavana komemoracija njega nije bilo, negoje u to vreme pisao status.

- Volim te, Ema, ali je prerano da budem s tobom. Znam da ti znaš da umirem od želje za tim, ali razumi da ne mogu. Volim te - ispisao je tad.

Gol, koji je optužen za ubistvo prvog stepena, trenutno se nalazi u zatvoru u Okrugu Noks, odakle može da bude oslobođen uz kauciju od 750.000 dolara.

Autor: V. T.

#Devojka

#Fudbaler

#Ubistvo

'