AKTUELNO

Nisu bili vezani?

U Smederevskoj Palanci tri porodice zavijene su u crno. Dvojica šesnaestogodišnjaka P. O. i M. Š. poginula su na licu mesta u teškoj saobraćajnoj nesreći u Ulici Kralja Petra Prvog, dok su braća, M. Đ. vozač (22) i F. Đ. suvozač (16) povređeni.

Kako se saznaje, deca su bila na proslavi povodom rođendana i slave kod druga i M. Đ. je došao po njih da ih odveze kući.

Najstariji mladić upravljao je "tojotom jaris" beogradskih registarskih oznaka izleteo je jutros oko četiri sata s kolovoza u krivini i zadnjim krajem automobila udario u banderu.

Vozilo se od jačine udarca na prevrnulo na krov i nesrećni mladići, koji su sedeli pozadi, od zadobijenih povreda su preminuli na licu mesta. Da li su bili vezani sigurnosnim pojasom, utvrdiće istraga.

Jedan od njih tragično stradalih dečaka je dete razvedenih roditelja i sada dve porodice tuguju za njim.

Kako saznajemo, na ovom delu poznatog palanačkog bulevara u 2017. godini desila su se tri saobraćajna udesa, srećom bez fatalnog ishoda.

Prema rečima lekara, Đ. M. je zadobio teže povrede, ima prelom ključne kosti i zadržan je na odeljenju ortopedije. Njegov mlađi brat F. Đ. je prošao sa lakšim povredama i on je pušten kući.

Pročitajte još: TEŽAK UDES U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Tinejdžeri PREMINULI NA MESTU!

#Tragedija

#tinejdžer

'