AKTUELNO

Hitna pomoć je tokom noći imala pune ruke posla u srpskoj prestonici.

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u 20:24 sati u ulici Neznanog junaka dogodila se saobraćajna nezgoda, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan.

U 20.51 u ulici Vojislava Ilića kod arhitektonske škole došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena devojka od 23 godine koja je zbrinuta na licu mesta.

Na uglu Save Mrkalja i Mihaljoša Lohova lakše je povređen mladić starosti oko 20 godina koji je prevezen u KBC Zvezdara.

U ulici Vodovodskoj kod broja 37 došlo je do saobraćajne nezgode u 20.09, ali je poziv otkazan jer je pacijent prevezen privatnim vozilom.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 02.49 u Kumodraškoj ulici kod broja 208, teške povrede zadobio je muškarac starosti oko 24 godine pri prevrtanju automobila. On je prevezen na VMA koja je bila dežurna.

Hitna pomoć je noćas imala 104 intervencije od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani i osobe sa hipertenzijom kao i astmatičcari koji se najviše javralju pred promenu vremena, istakla je Macura.

#Saobraćajna nesreća

'