AKTUELNO

Horor scena!

Srbijom je kao metak odjeknula vest da je tokom noći u Pribojskoj banji, R. T. (63) upao u kuću svoje bivše supruge, i tom prilikom povredio sve ukućane koji su se tu zatekli: D. R. (63), D. V. (83), R. R. (63) i M. T. (60). Napadač je svoje žrtve napao nožem i puškom, i na kraju izvršio samoubistvo tako što se obesio.

R.T. i M.T. bili su u braku, i zbog čestih svađa i razmirica, razveli se pre godinu i po dana, saznaje Telegraf. Komšije i rođaci kažu da su razmirice bile česte, pa da ih nije preterano iznenadilo što su se rastali, ali niko ne zna pravi povod za razvod.

Foto: Wikipedia

Bivši supružnici iz dugogodišnjeg braka imaju dva sina i jednu ćerku. Reč je o odrasloj deci.

Kako saznaju mediji, R.T. je upao tokom noći u kuću, i sa vrata ispalio hitac kojim je svog pašenoga, R.R. pogodio u grudi.

Tu nije bio kraj drami, već se haos nastavio, pa je R.T., potegao nož i svoju bivšu suprugu ranio u grudi.

Povređena je i njegova tašta D.V., koja je zajedno sa D.R. (svastika napadača) primljena u bolnicu u Priboju.

- D.R. je primljena sa otvorenom ranom na grudnom košu i povredama tetive na levom kažiprstu. Rane su nanete hladnim oružjem. Sinoć je operisana i trenutno je u stabilnom stanju, nije životno ugrožena - rekao je za medije dr Slađan Obućina, iz bolnice u Priboju.

Pored žene u bolnicu je primljena i starica od 83 godine.

- Ona ima posekotinu na palcu i ona je takođe stabilno - dodao doktor.

Ostale dve povređene osobe su prebačene u bolnicu u Užicu.

- R.R. je imao prostelnu ranu na grudnom košu sa desne strane. Upućen je u bolnicu u Užicu, tako da nemam informacije u kakvom je stanju - ispričao je dr Obućina.

U Užice je hitno odvezena i bivša supruga napadača, M.T. koja je primljena sa povredama nanetim nožem.

- Ona je primljena sa otvorenom ranom na levoj strani grudnog koša, i prebačena je u bolnicu u Užicu - objasnio je dr Slađan Obućina.

Kako saznaju beogradski mediji, M. T. i R. R. su u jako teškom stanju.

#Priboj

#Pucnjava

#Samoubistvo

'