AKTUELNO

Koga je zvala Jelena Marjanović nakon što ju je poslednji put video neko ko nije iz porodice Marjanović? S kim je pričala? Advokati porodice Krsmanović listu poziva svrstavaju u top dokaze protiv ubice.

Kako za „Blic“ priča advokat porodice Krsmanović, spremni su da pred Tužilaštvo iznesu zahteve.

- Tužilaštvu ćemo podneti zahtev da se obavi analiza listinga telefonskog broja Jelene Marjanović u periodu od 1. aprila 2016. od 17.30 sati, kada je uzela ćerkicu iz vrtića do 17 sati narednog dana - otkriva za „Blic“ beogradski advokat Nebojša Milosavljević, zastupnik 11 članova porodice ubijene pevačice.

Foto: Beta, Pink.rs

Cilj ove provere, objašnjava Milosavljević, jeste da se utvrdi da li je sa tog broja bilo odlaznih poziva i prema kome. Pravni tim rođaka ubijene pevačice posebno će insistirati da se utvrdi da li je bilo poziva između Jelenine majke Zorice Krsmanović i Jelene. O tim pozivima Jelenina majka ne može da posvedoči jer je preminula šest meseci posle ubistva ćerke pa će se u istrazi koristiti njena izjava data policiji nakon zločina.

Pročitajte još: PROVALJEN!? Evo TAJNIH PORUKA koje je ZORAN MARJANOVIĆ slao iz zatvora!

- Osim toga, od tužilaštva ćemo zatražiti da se utvrdi gde je tokom drugog dana aprila prošle godine bila Zorica Mitrović, devojka Jeleninog supruga Zorana. To može biti veoma interesantno - napominje pravni zastupnik Milosavljević.

Nju je policija zatekla u momentu hapšenje u Zoranovoj kući u Borči i njena uloga u događajima unutar braka Jelene i Zorana, ali i porodice Marjanović, za sada nije utvrđena.

Foto: Informer/E-Stock Nemanjić

Upravo prvo saslušanje zakazano za prekosutra, 16. oktobra, u Višem javnom tužilaštvu može mnoge stvari da razjasni o ubistvu Jelene Marjanović čiji je nestanak prijavio suprug Zoran 2. aprila 2016, a telo pronađeno dan kasnije u kanalu u Crvenki.

Planirano je da u ponedeljak izjave daju Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat, Zorana Marjanovića. Pored njih izjavu bi trebalo da da i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice. Osim svedoka tužilaštva, i pravni tim porodice ubijene pevačice podneće spisak osoba koje bi trebalo da daju izjave u vezi sa dešavanjima Jeleninom životu i u porodici Marjanović, koji mogu razjasniti mnoge nejasnoće o odnosima. O imenima tih svedoka, advokat Milosavljević ne želi još da priča, ali kako je ranije za „Blic“ napomenuo „biće mnogo iznenađenja“.

Prema njegovim rečima, važno je da je istraga krenula.

- Istraga će biti veoma interesantna. Videćemo kako će sve ići. Nama je u interesu da se konačno utvrdi i reši dilema ko je ubio Jelenu. U ovom momentu irelevantno je da govorimo o bilo kojoj osobi. Niko nije kriv do pravosnažne presude - kaže on.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'