AKTUELNO

Pored porodice, rođaka i prijatelja, na listi svedoka su i osobe koje su čuvale malu Janu.

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, biće saslušani 16. oktobra zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ostali svedoci u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović biće ispitani nakon Marjanovića i Teodore Krsmanović krajem oktobra.

Foto: Printscreen

Među njima nalazi se devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

KLJUČ MISTERIJE: GDE JE BILA JELENA SAT PRE UBISTVA? Zoran Marjanović na ovo pitanje NIJE DAO TAČAN ODGOVOR!

Vladimir i Miloš prvi će biti ispitani u Višem tužilaštvu povodom smrti snaje Jelene 16. oktobra. Takođe, istog dana biće saslušana u svojstvu svedoka i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

Foto: Facebook, Pink.rs

Miloš se, inače, nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru zbog ubistva Jelene. Miloš, kao i njegova majka Zorica, držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije.

IZVEŠTAJ PATOLOGA pokazao ŠOKANTNE ČINJENICE o ubistvu Jelene Marjanović

Za razliku od njega, Vladimir Marjanović često je govorio za medije i to svaki put, kao i njegov sin Zoran, kontradiktorne rečenice.

Tako je, kada je Jelena ubijena pričao o njoj u superlativu, da bi čim je uhapšen njegov sin, priču okrenuo tvrdeći da je Jelena bila prevrtljiva i imala ljubavnika, koji ju je, kako je rekao, na kraju i ubio.

Pored porodice ubijene Jelene, krajem oktobra, biće saslušani i njeni najbliži prijatelji, koji tvde da se pevačica žalila na ukućane jer su se prema njoj ophodili kao da im je rob.

#Jelena Marjanović

#Smrt

#Zoran Marjanović

'