AKTUELNO

Venčanje je, kako prenose mediji, bilo unapred zakazno kada niko u porodici Marjanovića nije očekivao da će Zoran biti uhapšen pod sumnjim da je ubio suprugu.

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu , u petak se venčao sa dugogodišnjom devojkom Milicom.

Nakon venčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su otišli u dom Marjanovića u Borči, gde je priređen ručak za članove obe familije.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miloš se u petak venčao sa dugogodišnjom devojkom i rekao da će kasnije obaviti kasnije i crkveno venčanje, dok se situacija maalo smiri.

Zoran Marjanović deli ćeliju sa MONSTRUMOM IZ RAKOVICE? Evo kako se ponašaju prema drugim zatvorenicima!

- Pre Zoranovog hapšenja, zakazao je venčanje kako bi sa devojkom koja je u drugom stanju, tu vezu i ozvaničio. Nije bilo ništa posebno. Tokom ručka su pokušali da animiraju Zoranovu ćerkicu, koja mnogo pati za ocem – rekao je sagovornik.

Miloš je, prema saznanjima, planirao davno svadbu, ali je morao da je odloži zbog tragedije kad je Jelena ubijena.

Mediji poslednjih dana spekulišu da je i dever bio umešan u zločin.

NEOČEKIVANO! Zoran Marjanović iznenadio sve OVIM POTEZOM

Foto: Facebook, Pink.rs

Navodno u policiji tvrde da Miloš ima ubedljivo najtanji alibi od svih članova porodice Marjanović

Zoranov brat, prema pisanju medija, već godinu dana uporono tvrdi da je u vreme ubistva snaje Jelene spavao u svom krevetu, ali niko od njegovih ukućana u iskazima to nije mogao da potvrdi.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#svadba

'