AKTUELNO

Kako mediji prenose, on je negirao da je bio u kući tog dana kada je pevačica ubijena, ali nije mogao da kaže gde je bio u to vreme.

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića, zadržan je pre dve nedelje u policijskoj stanici jer nije imao alibi za dan ubistva pevačice Jelene Marjanović, saznaje Srpski telegraf.

Kako je naš list pisao, Miloš je poslednji put bio priveden na informativni razgovor zajedno sa celom porodicom dok je Zoran boravio u rijalitiju.

- Svi članovi porodice su tada razgovarali sa inspektorima. Vladimir i Zorica su pušteni nakon što su dali izjave, samo je Milošu bio određen pritvor do 48 sati - kaže izvor iz istrage.

Kako navodi, Miloš je u razgovoru sa inspektorima negirao da je boravio u kući taj dan kada se desilo ubistvo, ali nije mogao da kaže gde je bio u to vreme.

- Rekao je da ceo dan nije bio u kući, ali nije imao alibi za mesto i vreme boravka, u periodu kada se desilo ubistvo pevačice Jelene Marjanović. Upravo zbog toga mu je određen pritvor do 48 časova - dodaje naš sagovornik.

SVE JE BILA TAKTIKA? Ovako je policija ZAVARALA Zorana Marjanovića i sakupljala DOKAZE

On navodi da se Miloš u razgovoru sa inspektorima ponašao krajnje zaštitnički prema svojoj porodici.

- Kada god bi spomenuli oca ili majku, Miloš je stajao na njihovu stranu i negirao bilo kakvu umešanost u smrt snaje Jelene. Rekao je da je njegova porodica čestita i da niko od njih ne bi mogao da pomisli na tako strašan zločin, a kamoli da ga počini - govori izvor Srpskog telegrafa.

Takođe, Marjanović je u nekoliko navrata i zaplakao kada bi policajci spomenuli ćerku njegovog brata Zorana Janu.

- Nismo sigurni da li je to bila njegova taktika ili mu je stvarno muka od svega. Možda je samo dobro odglumio i pokušao da na taj način zavara policajce, a možda se iskreno brine za Janu i njenu budućnost - dodaje naš izvor iz istrage.

Advokat Zorana Marjanovića izneo ŠOKANTNE SUMNJE! Pink OTKRIVA da li je Zoran stvarno PREVARIO POLIGRAF (VIDEO)

Saslušavan i prošle godine

Kada je saslušavan 9. juna prošle godine, Miloš je takođe bio jako uplašen i konfuzan. Na konkretna pitanja o zločinu i ubistvu Jelene Marjanović odgovarao je najčešće "ne mogu da se setim", "ne znam" i "ničeg se ne sećam". Policija ga je nekoliko puta uhvatila u laži, a na pitanje ko je vozio porodični automobil dok su navodno tražili Jelenu po nasipu, nije umeo da odgovori. - Vozio je brat Zoran. Mada, možda je vozio ćale Vladimir. Ne, ne, ipak sam ja vozio. A možda i nisam - odgovorio je Miloš na opšte čuđenje policijskih inspektora.

Miloš je, ipak, nakon isteka pritvora pušten u konsultaciji sa tužilaštvom, ali se istraga protiv njega nastavlja.

On je pušten na slobodu nakon 48 sati jer nije bilo dovoljno dokaza da se produži pritvor, ali je policija ponovo uzela DNK i od njega i od ostalih ukućana i zatražena su dodatna veštačenja - dodaje izvor.

#Brat

#Jelena Marjanović

#Policija

#Zoran Marjanović

'