AKTUELNO

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa svekrom pokojne Jelene, Vladimirom Marjanovićem, ali se na njegov mobilni telefon javila Zoranova bliska prijateljica.

Srbiju je ove noći šokirala vest o hapšenju Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene. Zorana je policija zatekla u porodičnoj kući u Borči u kojoj je pored njegovih roditelja bila i žena koja je, kako smo već pisali, džipom nasrnula na policiju prilikom hapšenja.

Foto: Facebook, Pink.rs

Marjanović je zanemeo prilikom hapšenja i izjavio:

Ja nemam veze s tim.

PROČITAJTE JOŠ: ZORAN ZANEMEO PRILIKOM HAPŠENJA, ženska osoba koja je bila u kući Marjanovića džipom nasrnula na policiju

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa svekrom pokojne Jelene, Vladimirom Marjanovićem, ali se na njegov mobilni telefon javila Zoranova bliska prijateljica koja je u razgovoru poručila da on nije ubica, kao i da je ''Jelenu držao kao malo vode na dlanu''.

- Zoran nije ubica, on je Jelenu držao kao malo vode na dlanu. To će biti dokazano, pravda će pobediti, zapamtite šta vam kažem! Ja Zorana veoma dobro poznajem, i on to nikada ne bi uradio - rekla je za Pink.rs prijateljica Zorana Marjanovića.

Foto: Andrej Nihil, Facebook

Zoranu je određen pritvor od mesec dana, a on će do ponoći biti prevezen u CZ. Pronađen je novi materijalni dokaz o Jeleninom ubistvu, a kako saznajemo to nije mobilni telefon!

Autor: M. K.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'