AKTUELNO

Zlostavljanje kakvo se ne pamti!

Muškarca J. D. (35) iz Kikinde uhapsila je pribojska policije zbog sumnje da je obljubio dečaka (9) u podrumu jedne zgrade u ovom gradu.

Zasad nije poznato otkud ovaj muškarac u Priboju, a policiji je od ranije poznat jer je osuđivan zbog raznih krivičnih dela, pišu beogradski mediji. Kikinđanin je dečaka zatekao ispred zgrade dok se igrao, a onda ga je namamio da pođe s njim u podrum.

- Kada su sišli u podrum, obljubio je dete. U jednom trenutku, dečak je uspeo da se otrgne od napasnika, istrčao je iz podruma i uspeo da dođe do roditelja po pomoć - navodi dobro obavešten izvor.

Foto: Tanjug

Ubrzo je alarmirana policija, a pedofil je nezainteresovano izašao iz zgrade i prošao pored dečaka. Ubrzo je uhapšen u centru Priboja, a stanovnici ovog kraja šokirani su ovim nemilim događajem.

- Ovde se deca često igraju sama ispred svojih zgrada, niko nije slutio da će se pojaviti taj čovek - pričaju stanari.

Žena koja živi u susednom ulazu čula je vrisak dečaka kako doziva roditelje. Ono što je uznemirujuće jeste saznanje da ovaj čovek nije iz Priboja.

Prčitajte još: MONSTRUOZAN ZLOČIN U PRIBOJU: Muškarac namamio DEČAKA (9) u podrum i NAPASTVOVAO GA!

- Nikom nije jasno kako je on došao ovde, da li je šetao po okolini i vrebao žrtvu ili je možda kod nekog bio u poseti, pa je iskoristio priliku i napao dete - pričaju stanari iz okolnih zgrada.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden u Više tužilaštvo u Užicu.

#Priboj

#Silovanje

#Zločin

'