AKTUELNO

Tela žrtava bila su ugljanisana.

Danijela Čović (42) iz Dolova treća je žrtva u džipu koji je u četvrtak uveče udario svom silinom u bager na putu Beograd - Vršac, a potom se zapalio.

Nesreća se dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu, kada je džip "folksvagen tuareg", u kome je ona sedela na mestu suvozača, velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem i u kome su se nalazili Dejan M. (38) i njegov sin N. M. (10).

Danijela Čović, treća žrtva nesreće, za sobom je ostavila dvoje odrasle dece.

Tela dvojice njenih saputnika bila su ugljenisana, pa njihov identitet nije zvanično potvrđen, ali se veruje da su Dragan Mladen (42) i Vladimir Topić (37) iz Banatskog Novog Sela. Da bi se potvrdile sumnje da su njih dvojica žrtve, uporediće se DNK sa biološkim materijalom najbiližih rođaka.

Devojčica ukrala sladoled, za kaznu je ZATVORILI U PLASTIČNU KUTIJU, do jutra UMRLA!

Očekuje se da u selo stigne i Mladenova porodica iz Nemačke, brat, supruga i deca, kao i Vladimirova sestra Jelena, koja je stjuardesa i u momentu nesreće poslovno je bila u Londonu. Roditelji nisu znali kako da joj saopšte da joj je poginuo brat, za koga je bila mnogo vezana.

Otac je ispričao da je Vladimir posle utakmice u četvrtak uveče seo na motor i odvezao se u selo.

- Pričaju da je tamo seo sa Mladenom i jednom ženom i da su se posle pet minuta odvezli. Nije se nešto družio sa njim, Mladen je živeo u Nemačkoj, ali ovde u selu se svi poznaju - naveo je nesrećni otac, i dodao da je motor njegovog sina i jutro posle nesreće bio ispred kafića, te da su u njemu našli lična dokumenta.

Drug stradalog mladića kaže da je čuo da su u četvrtak uveče navodno krenuli u Vladimirovac po neku masku za mobilni telefon. Istraga je u toku i tek treba da bude utvrđeno šta se tačno dogodilo kobne noći.

#Sudar

#Vršac

#žrtve

'