AKTUELNO

Srbin Perica Gavrilović (37), inače vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u Beču preminuo je u bolnici nakon što ga je Albanac napao nožem na ulici, jer je udelio kompliment devojci koja mu je pravila društvo. U ovom stravičnom napadu ranjen je još jedan mladić iz Bosne i Hercegovine...

U bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase rano jutros, u 4.40 časova, desilo se ubistvo Petra Gavrilovića (37), inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Beču.

Tom prilikom napadač je povredio i druga Perice G., 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji posle ukazane lekarske pomoći, nije u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je albanske nacionalnosti, kao i devojka koja mu je pravila društvo.

Do obračuna nožem došlo je nakon što su Srbin, i njegov prijatelj (28) dali kompliment devojci koja je šetala sa napadačem.

Prema rečima portparola bečke policije Tomasa Kajblingera dva prijatela su navodno u 4:30 ujutro šetala u ulici Otakringerštrase, u kojoj se nalazi i kafiću ubijenog.

Kada su videli jedan par jedan od njih obratio se devojci i navodno kazao da je "čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lepa žena".

Pročitajte još: NIJE IZDRŽAO: Preminuo navijač Partizana ranjen u tuči u Beogradu

Na taj kompliment Albanac je surovo odreagovao, počela je svađa, on je potegao nož i izbo obojicu.

Prema izveštaju hitne pomoći, obojica su zadobili ubode, kao i posekotine u gornjem delu tela.

Napadač i devojka su, uspeli pre dolaska patrole policije da pobegnu, a žrtve uboda ležale su teško povređene na trotoaru.

Njima je odmah ukazana medicinska pomoć, te su prebačeni u Klinični centar Beča (AKH).

#Beč

#Nož

#Srbin

#Ubistvo

'