AKTUELNO

Vesna B. (27) dve godine je pokušavala da zatrudni, išla je bezuspešno i na vantelesnu oplodnju. Iz očaja, popila je šaku lekova i obesila se kablom u stanu koji je iznajmila s mužem

Vesna B. (27) iz Kladova obesila se prekjuče u stanu koji je iznajmila s mužem, iz očaja jer nije mogla da ima decu.

Nesrećna žena je žarko želela da se ostvari kao majka, ali sudbina joj to nije dozvolila ni posle dve godine uzaludnog pokušavanja i vantelesnih oplodnji. Iz očaja, popila je šaku tableta i obesila se produžnim kablom.

Zatekao je muž

Izvor iz istrage kaže da je obešenu Vesnu našao muž, vraćajući se s posla iz treće smene u Zdravstvenom centru u Kladovu.

- Ulazna vrata su bila zaključana i pošto se niko nije odazivao na njegovo kucanje i dozivanje, pogledao je kroz prozor. Video je suprugu obešenu o šipku između štokova na vratima, koja služi za vežbanje i zgibove. Vesnin muž je u šoku razbio prozor i ušao u stan. Pokušao je da je reanimira i pozvao je Hitnu pomoć, ali lekar je mogao samo da konstatuje smrt - kaže naš izvor.

Tokom uviđaja policija je pored tela nesrećne žene pronašla prazna pakovanja od lekova za smirenje, koje je Vesna popila neposredno pre nego što se obesila.

Prijatelji i rođaci stradale žene šokirani su što je ona odlučila da digne ruku na sebe. Svi su uvereni da se mlada žena odlučila na fatalni korak posle poslednje neuspele vantelesne oplodnje.

- Ona je poreklom Čačanka, a za Marka se udala iz velike ljubavi. Živeli su skromno, ali u slozi i ljubavi. Međutim, nisu bili srećni jer ni posle dve godine braka nisu mogli da dobiju dete. Odlučili su se bili i na vantelesnu oplodnju, ali je bila bezuspešna. Već je bio određen još jedan termin za novi pokušaj vantelesne oplodnje, ali Vesna je izgleda izgubila i volju i strpljenje i presudila je sebi - priča Vesnin rođak.

Nije imala ni stalan posao

Vesnin poznanik ispričao nam je da ju je dodatno tištilo i to što je bila nezadovoljna prilikama u kojima živi.

- Govorila je u očaju da treba bežati iz ove zemlje jer ovde nema perspektive. Ona i njen muž su radili na određeno vreme u Zdravstvenom centru u Kladovu, ali šanse za stalno zaposlenje bile su minimalne, što ju je još više tištilo - kaže Vesnin poznanik.

#Obesiti

#deca

'