AKTUELNO

Prašić je zbrinut na VMA sa 80 odsto izgorele kože.

Beogradska policija traga za trojicom monstruma koji su u četvrtak ujutru zverski pretukli, mučili i živog spalili beskućnika Milivoja Prašića (58) u krugu napuštene fabrike u Zemunu.

Nesrećnog Milivoja satima su mučili samo da bi mu oteli nekoliko stotina dinara, koje je imao uz sebe. Ukupno petorica krvnika su se iživljavala nad njim, ali dvojica su uhapšena istog dana i određeno im je zadržavanje.

Pročitajte još: BRZA AKCIJA MUP-a! Uhapšeno dvoje za mučenje i pokušaj ubistva u Zemunu

U policiji kažu da su nasilnici nesrećnom skitnici polomili prste i počupali mu nokte, a na kraju su ga polili benzinom i zapalili ga. Iako stravično unakažen, Prašić je bio svestan kad su ga pronašli policajci u napuštenom hangaru u Ulici Aleksandra Dubčeka.

On im je rekao da su ga napala trojica Roma, ali je ubrzo utvrđeno da je zapravo bilo pet napadača.

Foto: Beta

- Ubrzo su identifikovana i privedena dvojica napadača, M. Ć. (23) i maloletni Š. M. (17), a trojica njihovih saučesnika su identifikovana, ali su za sada u bekstvu - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Prašić je zbrinut na VMA sa 80 odsto izgorele kože.

- U ovakvim slučajevima nije zahvalno davati procene o oporavku i davati bilo kakve prognoze. Najvažnije je da je njegovo stanje trenutno stabilno - rekli su nam na VMA.

Pročitajte još: OVO JE ŽRTVA IŽIVLJAVANJA IZ ZEMUNA: Muškarac progovorio i otkrio KO GA JE ZVERSKI MUČIO

Jevrem Ristović, koji u okolini napuštene fabrike skuplja sekundarne sirovine, kaže da se u ovim objektima skuplja mnogo beskućnika i narkomana.

- Nikada nisam tu spavao, ali znam da u tim zgradama ima nekad i po 30 ljudi. Jednom su mi pretili da će me ubiti kad su me videli da skupljam kartone oko fabrike. Milivoja sam znao samo iz viđenja i znam da je godinama živeo u tim objektima - rekao je Ristović.

#Hapšenje

#Mučenje

#Zemun

'