AKTUELNO

Kristini Kaplanović, koju je nepoznati razbojnik smrtno ranio na pumpi u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug, u subotu 8. jula, na tačno 40 dana od njene smrti, biće podignut spomenik.

Uprkos borbama lekara, Kristina je preminula četiri dana nakon što je upucana na pumpi.

Policija i dalje traga za ubicom, a čak je i NIS ponudio nagradu od dva miliona dinara za onog ko ponudi nagradu od dva miliona dinara za onog ko ponudi informaciju o tome ko je zločinac. Međutim, pomaka u istrazi još nema.

Pročitajte još: LELEK U RODNOJ KUĆI DEVOJKE UPUCANE NA PUMPI: Kristini nije bilo spasa, metak joj RAZNEO MOZAK

Stihove koji će se naći na spomeniku zajedno su smislile njene dve rođene sestre Marina (17) i Ivana (13) sa ocem Stanislavom i majkom Stojankom.

U ovom okrutnom svetu tvoj dragi lik nikada ne može nestati. Lepota tvoja u srcima našim zauvek će ostati. Neka te čuvaju anđeli kraljice mila, uvek si radost i sreća bila, ovi stihovi biće uklesani na spomenik Kristine Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši.

Porodica iščekuje vesti o ubici

- Samo želimo da što pre nađu ubicu moje ćerke. Svaki dan se pitamo ko je taj zlikovac koji je mogao tako nešto da uradi. I gde će mu duš- rekao je Stanislav Kaplanović (49), otac Kristine i dodao da on, supruga Stojana i njihove dve ćerke svakog dana idu na Kristinin grob.

Pročitajte još: IZGUBILA BITKU! Devojka kojoj su na pumpi pucali u glavu PREMINULA

- Podižemo joj spomenik, na kojem će biti uklesani stihovi. Ne znam šta da vam kažem. Čekamo vesti od policje i da vidimo lice ubice. Jedva imamo snage da živimo, ali moramo zbog dve mlađe ćerke, sa težinom u glasu - ispričao je nesrećni otac stradale devojke, koji je zahvalan firmi NIS na brizi i podršci koju im je pružila.

On dodaje i da Kristinu ne zaboravlja ni njen mladić Igor Debeljak (23) iz Beograda, sa kojim se zabavljala tokom poslednjih šest meseci života. Za njom tuguju njena tetka Koviljaka i teča Dobrivoje Kopunović i njhove dve ćerke kod kojih je Kristina živela skoro godinu dana.

Foto: Privatna arhiva

Htela je da upiše studije, ali je čekajući prijemni radila na pumpi.

Podsetimo, Kristina je teško ranjena 25. maja uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. U momentu pljačke je radila sa dvojicom kolega.

Napadač je gurnuo jednog mladića i pištolj je odmah opalio, jer je bio napunjen i peretiran. Metak je pogodio Krisninu u potiljak i razneo joj mozak, a napadač je pobegao.

#Benzinska pumpa

#Spomenik

#Ubistvo

'