AKTUELNO

Iza smrti bračnog para u beogradskom naselju Karaburma krije se tužna priča o porodičnoj tragediji, pa se ispituje da li je smrt supružnika dogovorena.

Slučaj ubistva i samoubistva u porodici Pavlović sa Karaburme u nedelju je potresao Beograd, a u pozadini tragedije krije se tužna priča o smrti mladog padobranca Aleksandra.

Tela supružnika Momčila Pavlovića (67) i Slavice Pavlović (64) pronađena su sinoć oko 19 časova u njihovom porodičnom stanu u Ulici Patrisa Lumumbe 7 na Karaburmi.

Prvi nalazi policijske istrage upjućuju na zaključak da je Miroslav usmrti Slavicu a zatim presudio sebi.

Pročitajte još: KRVOPROLIĆE U NOVOM SADU! Posle svađe IZBO kućnu pomoćnicu

Prema rečima komšija, Miroslav je bio teško bolestan, a bračni par je poslednjih godina živeo povučeno od sveta, u tuzi zbog smrti svog sina Aleksandra.

Iskusni padobranac

Aleksandar Pavlović (35) poginuo je u maju 2015. godine, nakon neuspelog skoka sa padobranom posle kog se sunovratio na Lisičji jarak.

- Nesreća se dogodila u četvrtom letu, kada je padobranac pri prizemljenju na maloj visini ušao u nagli zaokret - objašnjavao je svojevremeno medijima Nebojša Petrović iz Centra za istraživanje vazduhoplovnih udesa i ozbiljnih nezgoda.

Aleksandar je pod oštrim uglom, pri velikoj brzini, udario o tlo. Bio je svestan sve vreme, pa niko nije očekivao da će ipak preminuti u Urgentnom centru od zadobijenih povreda.

Pročitajte još: UDARNA VEST! PORODIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Ubio ženu, pa presudio sebi

Pavlović je imao i dozvolu za skakanje najvišeg nivoa. Bio je član kluba "Feniks", a poznanici kažu da je bio vrlo vešt padobranac. Pored toga, svi su saglasni da se radilo o izuzetnom momku.

Preživeo jednu nesreću

Aleksandar je nesreću imao i u julu 2012. godine, na aero-mitingu u Jagodini, kada je osim njega povređen i njegov klupski kolega Srba Savić (58), kome se nije otvorio padobran.

Pavlović se tada okliznuo pri prizemljenju i zadobio je nagnječenje karličnog dela kičme i prelom drugog slabinskog pršljena.

Dogovorena smrt?

Od maja 2015. i smrti njihovog sina, Pavlovići nisu živeli spokojno i srećno, ispričale su njihove komšije inspektorima MUP. Ni komšije ni nadležne institucije nisu zabeležile bilo kakav slučaj nasilja u porodici kod Pavlovića, pa jedan krak istrage ispituje da li su Momčilo i Slavica dogovorili ubistvo i samobuistvo.

#Bračni par

#Smrt

'