AKTUELNO

Incident se odigrao u kancelariji doktora Mladenovića.

Šef ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) hospitalizovan je i sanirane su mu teške povrede nosa nakon neobične tuče sa kolegom Vladanom Kaluđerovićem (48) na radnom mestu.

– “Ma koji si ti šef!? Ko te šiša!“, rekao mi je kolega Vladimir Kaluđerović (48) dok smo sedeli u šefovskoj sobi. Onda je naglo ustao, napravio nekoliko koraka, ja sam ustao, a on me je glavom udario po nosu. Usled jakog udarca pao sam na pod, a on me je šutnuo nogom u desnu stranu grudi, seo na mene i nastavio da me udara dok sam ležao u lokvi krvi. Probao sam da ga odgurnem rukama, ali nisam uspeo, jer sam ležao, a on je sedeo na meni – rekao je za Večernje novosti doktor Radiša Mladenović (58), koji je zbog frakture nosa i obilnog krvarenja smešten na ORL.

Nos mu je bio potpuno iskrivljen, a snimljena su mu i rebra.

On je smešten na odeljenju ORL i trpi jake bolove.

Do nesuglasica je došlo u petak nakon vizite pacijentkinje u kojoj ginekolog Kaluđerović nije želeo da učestvuje, zbog čega ga je Mladenović pozvao u “šefovsku sobu” na razgovor.

– Pitao sam ga kakav je to način da tokom vizite ne ulazi u bolesničke sobe, da ne pregleda pacijentkinje i ne brine o njima. On mi je rekao da to nisu njegove pacijentkinje i da neće ni da ih gleda. Rekao sam da nisu ni moje, ali da svi lekari treba da učestvuju u viziti i da će morati i on to da radi, jer imam instrukcije od direktora da tako postupim – ispričao je detalje Mladenović.

N. Petričević

'