AKTUELNO

- Rade je pokušao da ima odnos sa tinejdžerkom, nije je silovao i nisu imali seksualni odnos. Navodno je odustao, jer je devojčica plakala - pisali su mediji ranije.

Prošlogodišnja žrtva zlostavljanja, devojčica I.S. (17) iz Jagodine, koju je komšija R.V. (53) pokušao da napastvuje uprkos kanceru i psihičkim smetnjama devojčice, zbog čega je i osuđen, preminula je u utorak.

Njenom komšiji Viši sud u Jagodini u septembru odredio je zatvorsku kaznu od ove godine pod optužbom pokušaja obljube teško bolesnog lica, piše Blic.

Foto: Printscreen Youtube

HOROR U VRTIĆU U VALJEVU: Trogodišnjeg dečaka izujedao i izgrebao drug

– Rade je pokušao da ima odnos sa tinejdžerkom, nije je silovao i nisu imali seksualni odnos. Navodno je odustao, jer je devojčica plakala. On je bio ljubavnoj u vezi sa njenom majkom N.S. oko godinu dana, tako da je bio poznat porodici i nije bio sumnjiv u tom smislu. Majka ju je pustila da ide kod njega, međutim, on je iskoristio to poverenje i pokušao da ima seksualni odnos sa devojčicom, koja je pritom obolela od kancera i zbog psihičkih smetnji mentalno na nivou deteta – pisali su tada mediji nezvanične detalje iz istrage.

Pokušaj obljube dogodio se 13. januara prošle godine, nakon što je maloletnica sve ispričala majci. Posle saslušanja na poligrafu, R.V. je priznao pokušaj obljube.

#Jagodina

#Smrt

#Tuga

'