AKTUELNO

Pratite novu epizodu emisije "Crna hronika".

U Srbiji postoje tri vida prostitucije: ulična, agencijska i elitna.

Svaka prostitutka koja u posao krene protiv svoje volje, uglavnom je prevarena pričom o dobroj zaradi, životu u velikom gradu i boljem životu. Kako je u svojoj ispovesti za emisiju "Crna hronika" otkrila bivša prostitutka, povlačenja nakon ulaska u posao nije bilo, a za svako odbijanje bila je fizički zlostavljanja.

- Jednom prilikom mi je izbio zub, zadobila sam naprsnuće rebara, zbog povreda nisam mogla da ustanem iz kreveta sedam dana - ispričala je.

Foto: Foto: Pink.rs

Za one koje se svojevoljno odluče za ovaj posao, najčešći okidač za to su traume iz detinjstva i nepravilan psihički razvoj.

- Kad sam imala devet godina otac me je silovao. Tom prilikom bio je u alkoholisanom stanju - ispričala je jedna od prostitutki, dodajući:

- Pokušala sam da pobegnem iz ovog posla, ali sam završila gola u šumi, vezana za drvo. Tu sam provela celu noć. Jednom su me zatvorili u šahti. Mnoge su prolazile i gore: silovali su ih, terali ih da imaju seks sa psima.

Kako kaže, moguće je izvući se iz kandži prostitucije, iako jako teško.

- Ja sam uspela da nastavim sa svojim životom, normalno onoliko koliko je to moguće posle svega proživljenog - ističe bivša prostitutka.

I. P.

'