AKTUELNO

Ivana V. (37) nasmrt je pretučena u napuštenom vagonu, gde je pružala seksualne usluge, uglavnom migrantima. Veruje se da ju je neko od njih ubio, nakon čega je pobegao.

Prostitutka Ivana V. (37) iz Zemuna nasmrt je pretučena u jednom napuštenom vagonu kod Železničke stanice u Beogradu, gde je pružala seksualne usluge, uglavnom migrantima. Policija sumnja da joj je neko od njih drvenim štapom ili kocem smrskao glavu, nakon čega je pobegao.

Ivanino unakaženo telo nađeno je u nedelju ujutro, a pretpostavlja se da je ubijena tokom prethodne noći.

Foto: Pink.rs

Telo žene pronašao je mladić od oko 20 godina, koji je o tome obavestio policiju. On je detaljno saslušan, ali je utvrđeno da on nije imao veze sa Ivaninim ubistvom.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ivana je u taj napušteni vagon dovodila mušterije - Avganistance, Pakistance i Sirijce, kojih u velikom broju ima u blizini mesta ubistva.

- Radnik "Železnica Srbije" kazao je policajcima da je viđao Ivanu kako ulazi u taj vagon sa migrantima. Zločin se najverovatnije dogodio u noći između subote i nedelje. Zaposleni u "Železnicama" poslednji put su videli Ivanu u subotu, nešto pre ponoći. Šetala je između perona. Sutradan je nađena mrtva - dodaje sagovornik.

Skretničari su ispričali policajcima da Ivana nikad nije želela da im kaže svoje ime, iako bi im se javila u prolazu.

- Pitali su je ko je i šta radi u tim napuštenim vagonima, ali nije htela o tome da priča. Rekla je da njeno ime nije bitno. Ipak, ispričala im je kratko da je iz Zemuna i da ju je otac izbacio iz kuće - rekao je izvor.

Inače, telo žene je pronađeno nago, sa smaknutim donjim vešom.

Pretučena je najverovatnije nekim drvenim štapom ili kocem. Imala je povrede po čitavom telu, a smrtonosni udarci su bili po glavi. Oružje kojim je počinjeno ubistvo pronađeno je pored tela i poslato je na veštačenje, a leš je prebačen na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Pretpostavlja se da joj je ubica smrskao glavu nakon što je odbio da plati za seksualne usluge. Moguće je i da mu je ona pretila u nekom trenutku, što ju je koštalo života.

Strahuje se da je taj migrant odmah posle zločina, u okrilju noći, pobegao, a možda je do sada čak i napustio Srbiju.

#Migranti

#Ubistvo

#Voz

'