AKTUELNO

Milan Miljković (34) nožem je ubio brata po majci Slobodana Miteva (30). Braća su se prethodno posvađala oko smrdljivih čarapa, a u opštem metežu ranjen je i njihov brat Jovica (38).

Milan je uhapšen preksinoć jer je zaklao brata po majci Slobodana Miteva.

Prava krvava drama se odigrala nakon svađe u porodičnom stanu u požarevačkoj ulici, i to oko prljavih čarapa.

- Kad su se vratili kući, oko ponoći, opomenuo sam Milana da opere noge i svoje prljave čarape izbaci na terasu. Počeli smo oko toga da se svađamo, pa se umešao i Slobodan. Gurali smo se u stanu po mraku, pa sam u jednom trenutku osetio da mi je neko zabo nož skakavac u leđa - priča Jovica, pokazujući ranu.

Foto: Informer

Svađa je probudila njihovu majku Gordanu Miljković, koja je spavala u drugoj sobi.

- Zamolila sam ih da se ne svađaju. Ne znam ko je koga pre toga udarao i izbo. Najverovatnije je Milan ubo Jovicu, iako on misli da je to bio Slobodan. Nisam imala mobilni, pa sam krenula kod komšinice Bojane Šujak da sa njenog telefona pozovem Hitnu pomoć i policiju. Čula sam tad da za mnom, preko parkinga ispred zgrade, idu Milan i Slobodan. Svađali su se. Dok sam telefonirala kod Bojane, tamo je banuo Slobodan na vrata. Bio je sav krvav. Samo je jauknuo i pao. Posle sam saznala da ga je nožem ubio Milan - priča uplakana Gordana.

Milan je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

#Tragedija

#Zaječar

#tuča

'