AKTUELNO

On je istakao da ne sumnja ni na koga, ali da je tačno da je Jelena imala mnogo udvarača i obožavalaca.

Jelenin suprug moli i apeluje da policija dobro ispita informacije, koje su se pojavile u javnosti, o sumnjama da je Jelenu usmrtio neki njen udvarač.

- Sve je moguće, molim policiju da nijedan trag iz istrage ne odbacuje olako! Moja Jelena je kao javna ličnost imala obožavaoce i udvarače koji su želeli da se upoznaju sa njom. Bila je lepa žena, srčana, ljubazna i muškarci su je voleli. Na nastupima joj je prilazio uglavnom muški deo publike, slikali se s njom, naručivali pesme, ali sve u granicama pristojnog, jer sam uvek bio sa njom. Nikada mi se nije požalila da je neki udvarač maltretira ili joj preti, a delili smo sve tajne. Svakako sve sumnje ili informacije policija treba da proveri i ja ih to molim, jer je sve moguće. Čak i da ju je ubio neki smrtno zaljubljeni udvarač kojeg je možda ona odbila, pa je hteo da joj se osveti. Ništa više ne odbacujem niti demantujem, jer ni ja, iskreno, ne znam u šta više da verujem - očajan je Marjanović.

Foto: Printscreen Facebook

Konkretnih odgovora iz policije nema, ali se on nada da će mu se neko od zvaničnika obratiti.

- Upućen sam u tim koji radi na ovom slučaju i čekam da mi se javi neko saznanje. Verujem u njihov rad i pitanje je dana kada će se ova istraga privesti kraju. Ipak policija daje poslednju reč. Ja samo želim da vidim lice tog monstruma koji joj je na takav način presudio - ističe Jelenin suprug.

#Jelena Marjanović

#Policija

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'